Homesick For Another World

Homesick For Another World är en samling med 14 noveller av författaren Ottessa Moshfegh. Varje novell är fristående. Det är inte någon speciellt trevlig läsning. Jag tycker inte om någon av karaktärerna i någon novell. De är själviska, elaka och mer eller mindre idiotiska. Det är en massa drogmissbruk, fattigdom och misär. Även om författaren verkligen kan formulera sig och skapa levande bilder i sina noveller så tycker jag inte om dem. Jag förstår inte poängen med dem och blev faktiskt besviken på boken.

Jag gav boken två stjärnor på Goodreads men är beredd att prova på någon av hennes romaner istället , Eileen eller My Year of Rest and Relaxation.  Boken lästes under The Reading Rush.

One thought on “Homesick For Another World

  1. […] Homesick For Another World – Ottessa Moshfegh (2017) 21-24/7 294s (bibliotek) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *