De sista flickorna

Först var de tre.
Media kallar dem De sista flickorna – Quincy, Sam, Lisa – den ökända gruppering som ingen vill ingå i. De är de ensamma överlevarna från tre skilda, skräckfilmsliknande massmord, förenade av det trauma de gått igenom.
Sen var de två. Men när Lisa dör under mystiska omständigheter och Sam dyker upp oannonserad vid hennes dörr måste Quincy erkänna för sig själv att hon egentligen inte vet någonting alls om de två andra Sista flickorna. Kan hon lita på dem? 
Ska det sluta med att bara en av dem är kvar? En sak vet Quincy: Det är hon som står på tur att bli nästa offer.

En riktigt spännande bok med många vändningar. Jag gillade hur Quinn beskrevs och hur vi som läsare får följa henne när hon börjar komma ihåg mer och mer av vad som hände när hennes vänner mördades och hon blev den enda överlevande.
En vet inte riktigt vad en ska tro om Quinn. Är hon ett oskyldigt offer eller var hon inblandad i morden på ett hekt annat sätt än vad som tidigare var känt?

Jag gav boken tre stjärnor på Goodreads. Författaren heter Riley Sager och jag har tidigare läst Lock Every Door av honom.

One thought on “De sista flickorna

  1. […] De sista flickorna – Riley Sager (2018) 12-16/9  367s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *