Escape From Aurora

Ash och hans vänner i besättningen på Frostheart-släden har precis kommit fram till den Aurora: den mest storslagna staden Ash sett. Med skyskrapor av is, underbara nya maträtter och fullt av upptagna stadsmänniskor som inte bryr sig ett dugg om en småstadskille som honom, I alla fall inte förrän de förstår att han är en sångvävare som kan kontrollera snömonstren (leviathans /lurkers).

Men det verkliga skälet till att Ash kom till Aurora var för att leta efter sina försvunna föräldrar. Det enda minne de lämnade till honom innan de försvann var en vaggvisa; en vaggvisa som visade sig vara en sång som lett honom från olika platser med hoppet att hitta dem vid den sista platsen.Med hjälp av sin bästa vän Lunah och yetin Tobu är Ash nära att hitta familjen han alltid längtat efter.

Han kommer att upptäcka att det kan leda till komplikationer att få det man alltid önskat sig. Ash kommer upptäcka att världen är mer komplicerad än han någonsin trodde.

Jag älskar den här serien. Det är en fascinerande värld som författaren Jamie Littler byggt upp. Det är också så många underbara karaktärer som finns runt Ash. Det finns också riktigt onda människor som är beredd att göra vad som helst för att vinna fördelar.
Jag tycker också om att Ash inte bara är en hjälte. Han har sina problem och gör fel flera gånger. Vi får också veta mer om hans föräldrar.
Illustrationerna i boken är helt underbara. Det är författaren Jamie Littler som gjort dem.

Jag längtar redan efter nästa bok i serien. Escape From Aurora fick fyra stjärnor på Goodreads.  Den flrsta boken i serien heter Frostheart.

One thought on “Escape From Aurora

  1. […] Escape From Aurora (Frostheart #2) – Jamie Littler (2020) 30/11-4/12 465s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *