One More For Christmas

Gayle är en lyckad och mycket framgångsrik affärskvinna. Men hennes framgång har kommit till ett pris, hon har inte pratat med sina döttrar Ella och Samantha på flera år. Men när Gayle råkar ut för en olycka på jobbet när hon intervjuas för tv inser hon att hon måste göra något.

Gayle övertalar döttrarna att låta henne följa med till Skottland där de tänkt fira jul medan Samantha kollar upp en familjeägd anläggningen för ett eventuellt samarbete med hennes resebolag som specialiserar sig på specialresor kring högtiderna med det lilla extra.

Under tillvaron i Skottland upptäcker både Gayle, Samantha och Ella nya saker om varandra och sig själva. Men kommer de att kunna bli en familj igen?

Jag tyckte mycket om boken och romansen mellan Samantha och Brodie. Sarah Morgan är verkligen bra på att skriva om familjer med komplikationer blandat med kärlek och romance.

Jag fick boken ur det fjärde adventspaketet från The English Bookshop. Jag började läsa den på julaftonen och den passade perfekt för det. Den fick fyra stjärnor på Goodreads. Jag har tidigare läst Tre systrar och en jul att minnas av författaren.

One thought on “One More For Christmas

  1. […] One More For Christmas – Sarah Morgan (2020) 24-25/12 402s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *