En smakebit på søndag: The Mars Room

På söndagarna är det dags för En smakebit på söndag som  Astrid Therese Betraktninger och Mari på Flukten Fra Virkeligheten turas om att hålla i varannan vecka. Men just nu har Marie sommaruppehåll. Alla delar med sig ett stycke ur den bok en just nu läser. Inga spoilers!

I tisdags tog jag min andra vaccinationsspruta och de enda biverkingarna som märktes av var ont i armen (under några dagar) och qtt jag kände mig varm. Hade ingen feber dock. Jag passade på att plasta in alla barnböcker som jag ska ha med mig till skolan.
I torsdags var jag på Brända Bocken med några kollegor och åt och drack gott.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att läsa. Det är så skönt att det har blivit svalare och att det äntligen har regnat. Vi har börjat kolla på den sista säsongen av Bosch. Så bra serie. Jag är inne på den tredje säsongen av Yellowstone. Älskar den serien.

Denna veckas smakbit kommer från The Mars Room av Rachel Kushner. Från sidan 11

Kedjenatten infaller en gång i veckan, på torsdagar. En gång i veckan kommer det avgörande ögonblicket för sextio kvinnor. För några av de sextio händer det om och om igen. För dem är det vardag. För mig hände det bara en gång.

 

10 thoughts on “En smakebit på søndag: The Mars Room

 1. Paula skriver:

  Tänk, jag trodde jag hade läst boken, både namn och omslag var så bekant. Men inte har jag det, letar i mina boknoteringar…där ser man. Tack för smakbit

 2. Monika skriver:

  Den boken har jag hört lite blandat om. Har inte riktigt kommit fram till än om jag vill läsa den eller ej.

 3. Lena skriver:

  Tack för smakbiten. Har sett boken tidigare men inte läst den.

 4. Bokdamen skriver:

  Sett en del avsnitt av Bosch, säsong 1 och kanske lite till. Länge sen nu. Tack för smakbiten!

 5. A ROOM OF MY OWN skriver:

  en blir ju nyfiken. känner igen författarnamnet men jag har inget läst av henne. tack för smakebiten!

 6. Marie skriver:

  Bosh försökte jag kolla på men gav de nog ingen chans,

 7. nu är det skön temperatur, tack för smakbiten, skönt med sprutan.

 8. Robert W skriver:

  Den har jag läst. Jag älskade den. Den är så bra!

 9. Augusta skriver:

  Å nei. Du kan ikke stoppe utdraget der. Jeg må vite hva en kedjenatt er .. 🙂
  Har boken i hylla, men sparer den. Jeg synes Kushner er så kul som person at jeg vil lese alt av henne.
  Håper du får en god leseopplevelse med The Mars Room

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *