En svårfångad dröm

När Filippa får chansen att göra verklighet av sin dröm – att hjälpa samarbetet mellan häst och ryttare på barndomsvännen Madeleine Fors gård – tvekar hon inte för ett ögonblick. Samtidigt upptäcker hon den gamla trädgårdsmästarbostaden på gården, och försöker övertyga Madeleine om att en renovering absolut går att kombinera med uppstarten av det egna företaget.

Sedan barnsben har Williams föräldrar byggt upp en framtid och ett team kring honom och hans hopptävlan. Men nu närmar han sig trettio, och karriären har kraschat. När föräldrarna råder honom att ta en paus och skickar hem honom och tävlingshästen Eldorado från Frankrike, stallas hästen upp på Fors Gård.

I William ser Filippa chansen till sitt första uppdrag, men William är inte intresserad av hennes hjälp. Ändå dras de till varandra. I samma veva får Filippa sin gammelmormors dagbok av sin mamma, och börjar läsa den tillsammans med sina väninnor. Men kan en änka som levde för knappt hundra år sedan leda dem på rätt väg?

Mysig feelgood som är rolig och gullig. Jag faller inte riktigt för Filippa och William som par. Irriterar mig främst på henne och alla hennes förutfattad meningar. Hon känns också lite väl naiv ibland.

Boken är den andra serien i Kungsbackakvartetten och är skriven av Sofia Ymén. Den första heter Ett oväntat arv. Den tredje delen En sagolik jul  kommer den 3 november.

Boken fick tre stjärnor på Goodreads.

One thought on “En svårfångad dröm

  1. […] En svårfångad dröm (Kungsbackakvartetten #2) – Sofia Ymén (2021) 9-11/8 260s (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *