Julia och Jack

Allt börjar med den där weekenden i New York. Äntligen ska Julia få tid tillsammans med sin stora kärlek, som hon annars bara träffar under stulna ögonblick i sin lägenhet. Men när de stöter ihop med Julias expojkvän Jack blir inget som planerat. Av bara farten ger Julia sken av att hon och Rickard lever ett helt annat liv än de gör. Det som de en dag ska leva. Något som får större konsekvenser än hon kan ana.

Samtidigt får Julias syster ett brev vars innehåll hon inte tänker avslöja för någon, allra minst Julia. Men när Julia gör en besynnerlig upptäckt blir det allt svårare för hennes syster att hålla tyst om den familjehemlighet som riskerar att förstöra allt. Julia inser i sin tur att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna. Vill hon verkligen ha den framtid hon trott? Finns det några känslor kvar mellan henne och Jack? Och vem var det egentligen som krossade vems hjärta den där gången?

Den här boken vann kategorin Årets Feelgood 2019 så tydligen var det många som gillade den. Tyvärr gjorde inte jag det. Jag tyckte varken om Julia, Jack, Richard eller Julias syster.  Jag brydde mig inte om vad som skulle hända egentligen. Jag var bara irriterad och arg på att alla betedde sig så idiotiskt.

Boken fick två stjärnor. Jag har tidigare läst Minns oss som nu som jag gillade. Författaren heter Anna Lönnqvist.

2 thoughts on “Julia och Jack

  1. […] Julia och Jack – Anna Lönnqvist (2020) 26/10-2/11  331 (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *