A Winter Kiss on Rochester Mews

Det är den tiden på året då man förväntas vara glad. Men på den lilla gatan Rochester Mews finns två personer som avskyr allt vad julstämning heter.

Den begåvade konditorn Mattie har avskytt högtiden sedan hon fick sitt hjärta krossat på julafton för två år sedan. Bredvid hennes tesalong ligger bokhandeln där Tom arbetar. Han delar hennes avsky, men det är också det enda de har gemensamt. Tom och Mattie kan inte vistas i samma rum utan att gräla. När en av lägenheterna ovanför butikerna blir ledig och de två tvingas dela bostad blir stämningen mellan dem ännu mer kylslagen.

Kan en bokhandel full av romantiska böcker, en uppstoppad ren och en kyssvänlig hörna under misteln övertyga två vresiga typer att bli förälskade i julen, och i varandra?

Det här var min favorit i serien. Fast jag inte gillade Tom baserat på de tidigare böckerna så övertygade han mig om att han var en bra kille.
Mattie var en favorit. Hon är inte lika fjollig som Posey.

Detta är den fjärde och avslutande delen i serien så naturligtvis måste allt knytas ihop med en fin rosett. Kanske lite väl sockersött men den får ändå fyra stjärnor av mig. Det passade mig mycket bättre att lyssna på boken på engelska.

Författaren heter Annie Darling.

One thought on “A Winter Kiss on Rochester Mews

  1. […] A Winter Kiss on Rochester Mews (Lonely Hearts Bookshop #4) – Annie Darling (2018) 4/11  418s (Storytel) ♥ […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *