Förbjuden längtan

Året är 1917. Ellen njuter av livet med Carl, men tampas också med känslor av otillräcklighet. Hungersnöd hotar landet och rösträttskampen är långt från vunnen – det är så mycket hon vill kämpa för!
Ingeborg har börjat sin läkarpraktik och hennes känslor för Anton är starkare än någonsin, men kan hon både leva med honom och behålla sin frihet? Antons syster Elisabet slåss för Herrgårdens framtid och får oväntad hjälp av en kärlek från sitt förflutna. Och Gabriella bär på en längtan efter mer än bara familjeliv. I takt med att Ellen och hennes vänner ifrågasätter konservativa traditioner uppdagas nya möjligheter, situationer och livsval. Samtidigt som de bär på en längtan efter kärlek. En längtan som kan vara både brinnande och alldeles förbjuden.

Jag gillar verkligen den här serien och är imponerad av hur bra det fungerar att vi nu är inne på den tredje författaren som skriver serien.
Jag tycker om att läsa om alla karaktärer. Gabriella är väl den jag har lite svårt för men det går bra ändå. Ellen och Ingeborg är mina favoriter.

Boken fick fyra stjärnor i betyg på Storygraph. Nu längtar jag till nästa bok kommer. Boken skrevs av Elvira Berg.

De tidigare böckerna i serien heter:

  1. Det nya livet – Helena Dahlgren
  2. Kärleken – Helena Dahlgren
  3. Lockelsen – Moa Eriksson Sandberg
  4. Friheten – Moa Eriksson Sandberg
  5. Möten i skymningen – Moa Eriksson Sandberg
  6. Förbjuden längtan – Elvira Berg

2 thoughts on “Förbjuden längtan

  1. […] Förbjuden längtan (Ellens val #6) – Elvira Berg (2022) 8-10/1 334s (egen) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *