Getaway Rock Festival!!!!!!

Det kommer nog vara ganka tyst här på bloggen i några dagar. Jag ska nämligen på Getaway Rock Festival här i Gävle med en massa bra hårdrock/metal-band. Jag kommer helt enkelt inte ha tid att läsa något. Här ska umgås med kompisar, lyssnas på´bra musik och ätas (förhoppningsvis) god festivalmat.

Det ska bli så jäkla kul!! Idag klockan 15 börjar det första bandet som jag vill se , Orbituary, att spela. Sen blir det Graveyard, Ghost, Venom, Planet Rain och The Storyteller, och det är bara idag!

Imorgon, fredag är den bästa dagen! Med band som Meshuggah, Amon Amarth och Satyricon. Det blir väl oxå lite Manowar misstänker jag. 😉

Sista dagen är den sämsta men ändå är det åtminstonde Behemoth som jag måste se. Tyvärr krockar det med Crucified Barbara. Kvällen avslutas med Yngwie Malmsteen (ingen av mina favoriter, men man måste väl se karln när han ändå är där).

Säkert kommer jag se andra band också under festivalen, men de här är de jag vet att jag kommer se.

 

7 thoughts on “Getaway Rock Festival!!!!!!

  1. louixenpixeln skriver:

    Grymt avundsjuk! Ha det så gött 🙂

  2. Mya skriver:

    Snart rockar vi så det ryker! 🙂

  3. Amy skriver:

    Ha det så kul!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *