Saker min son behöver veta om livet

IMG_1024[1]

Till min son. Jag ber om din förlåtelse redan nu. För allt jag kommer göra fel. För allt jag inte kommer förstå. För minibussen. Shortsen. ”Öl byggde denna vackra kropp”-t-shirten. För att jag försöker high-fajva dina kompisar.
Den här boken är till dig. Om sakerna jag tror att du behöver veta om världen. Om fotboll, Ikea, manlighet, Gud, friterad Snickers-glass och hur man klarar Monkey Island 3. Om försvunna bilnycklar och varför pappa var tvungen att döda den sjungande plastgiraffen.
Mest av allt är det en bok om att försöka vara en bra förälder. För jag vill att du ska veta att jag verkligen alltid gjorde så gott jag kunde.
Ingen googlade mer än jag.

Det är Fredrik Backmans beskrivning av innehållet i boken. Jag lyssnade på den via Storytel och skrattade högt flera gånger. Jag spelade också upp delar av den för sambon som höll på att skratta ihjäl sig.

Det är hög igenkänningsfaktor på det han beskriver, trots att jag inte har några egna barn.  Samtidigt så får man sig några tankeställare som det brukar vara med Backmans böcker.

Jag har tidigare lyssnat på En man som hette Ove, Min mormor hälsar och säger förlåt och Britt-Marie var här av Fredrik Backman.

0 thoughts on “Saker min son behöver veta om livet

  1. […] Saker min son behöver veta om världen – Fredrik Backman 13/12 (Storytel) […]

  2. Lena skriver:

    Har denna i bokhyllan och den kommer att läsas framöver. Men först skall jag läsa Min mormor hälsar och säger förlåt.

  3. […] Saker min son behöver veta om världen – Fredrik Backman  (Storytel) […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *