Comedy Queen

Sashas mamma fick folka att gråta. Hon får fortfarade folk att gråta fast hon inte ens lever. Därför har Sasha gjort en lista. För at inte bli som sin mamma är det sju saker hon måste göra. Om hon bara lyckas med det kasnke det andra försvinner, det som ligger bakom ögonen och bärnner och hotar att trilla ner för kinderna.

Jag är så imponerad av Jenny HJägerfelds sätt att skriva om Sashas mammas självmord och Sashas och hennes pappas kamp för att försöka gå vidare. Det är hjärtskärnade att läsa om Sashas lista och hur hon försöker att inte bli för lik sin mamma. Det är en mörk bok, men det är så mycket humor, kärlek , vänskap och framtidstro också.

Jag gillar verkligen Sasha, hennes pappa , bästisen Märta och farbror Ossi. Boken riktar sig till åldergruppen 9-12 år , men jag ger den fem stjärnor. Jag började läsa boken i badet och gick inte upp förrän den var utläst. Det var tyr at jag läst den i badet för jag storgrinade i slutet av boken.

Jag har tidigare läst Hål i huvudet, Här ligger jag och blöder, Jag är ju så jävla easy going och Brorsan är kung av Jenny Jägerfeld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.